Menu
EUR
VT Wonen in je badkamer

VT Wonen in je badkamer

Door: Karin Reacties: 0

VT Wonen kennen we natuurlijk allemaal van de diverse interieurprogramma’s op tv en het glossy magazine boordevol inspiratie en tips op gebied van interieurstyling. Het merk zit bovenop de laatste woontrends en is daardoor uitgegroeid tot een echt begrip op gebied van wonen. Met vtwonen baden hebben ze een complete lijn aan de collectie toegevoegd volledig gericht op de moderne badkamer. Een lust voor het oog! In deze blog tonen we je de mooie collectie en de eindeloze combinatiemogelijkheden.

Mix & match jouw ideale badkamer?

In een nieuwe badkamer wil je genieten. Welke sfeer kies je? Welke meubels passen daarin? De vtwonen baden collectie helpt je daarbij. Het merk heeft een met zorg samengestelde collectie wastafels, baden, kasten, spiegels en kranen. Het assortiment is verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en formaten. Handig is dat de vtwonen baden collectie volledig op elkaar is afgestemd, waardoor je naar hartenlust kunt mixen en matchen tot jij de sfeer hebt gevonden die bij jouw thuis-spa hoort. Laat je verleiden door de nieuwe vtwonen badkamercollectie en stel jouw ideale badkamer samen.

Vt wonen baden badmeubel  

Bad

De vtwonen badencollectie is te plaatsen in iedere badkamer. Klein of groot. Heb je de ruimte voor het plaatsen van een bad, dan is de Tub een hele mooie optie. Dit vrijstaand bad is gemaakt van ComforStone. Het materiaal kan in iedere gewenste vorm gegoten worden wat garant staat voor een strak, naadloos design met een matte afwerking. Een echte blikvanger in je badkamer. Bijkomend voordeel van de Tub is dat het warmte goed vasthoudt zodat je extra lang kan genieten van een heerlijk warme badsessie. Om het spa-gevoel helemaal compleet te maken combineer je dit mooie vrijstaande bad met bijpassende badplank Board voor het plaatsen van je boek en een drankje. De rustieke uitstraling van dit badaccessoire vormt een mooi contrast met het strakke design van het vrijstaande bad.

Een bad is natuurlijk niet compleet zonder badkraan. Wanneer je kiest voor een vrijstaand bad heb je de keuze uit een wandbadkraan of vrijstaande badkraan. Je uiteindelijke keuze is uiteraard afhankelijk van de ruimte en mogelijkheden in je badkamer. Het voordeel van een vrijstaande kraan is dat je geen beperkingen hebt bij het plaatsen van het bad in de ruimte. Hiermee creëer je een gevoel van ruimte en luxe. Ben je door de ruimte of mogelijkheden gebonden aan een badkraan die bevestigd dient te worden aan de muur? Geen probleem! Met de series Cross, Flame, Grip en Solid een uitgebreid assortiment badkamerkranen in diverse modellen en kleuren.

VT wonen vrijstaand bad Tube kopen

Douche

Is je keuze gevallen op een grote inloopdouche dan heb je alleen een glaswand en douchevloer nodig. Het douchegedeelte laat je perfect aansluiten bij de uitstraling van je vrijstaand bad door te kiezen voor douchevloer Slab. Deze vloer is namelijk ook gegoten uit ComforStone waardoor je dezelfde strakke, naadloze uitstraling krijgt als in je badgedeelte. Dankzij het warmte absorberend materiaal hoef je gelukkig niet op een koude vloer te douchen! De afvoer is subtiel weggewerkt in de vloer waardoor deze minimalistische douchevloer in de kleur Powder White goed aansluit bij de overige meubelen in de ruimte.

In de serie Grip, Flame, Cross en Solid vindt je prachtige douchekranen die perfect matchen de bijpassende badkranen en wastafelkranen. Op die manier creëer je eenheid en rust in de badruimte. De kranen uit deze series zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals bijvoorbeeld wit, blacksteel, brons, brushed, charcoal en chroom. Vooral de kleuren blacksteel en charcoal zijn uitermate geschikt voor een moderne, industrieel badkamer en op dit moment erg populair.

Vt wonen douchevloer Slab

 

Badmeubelen Cube, Tank of Frame

Zoals we al uitgelegd hebben, zijn de vtwonen baden series onderling te combineren. Zo ook de wastafelmeubels. Kenmerkend voor de collectie badmeubels zijn de rechthoekige keramische wastafels uit de serie Tank. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, concret (grijs) en concrete black (donkergrijs). Je maakt ze compleet met een bijbehorend badmeubel in de kleur en stijl die je het meest aanspreekt. Gaat je voorkeur naar een waskom uit? Dan kun je binnen de Tank serie kiezen voor een ovale kom in de kleur concret of concrete black. Deze kommen zijn eenvoudig te bevestigen op het badmeubel naar keuze door het plaatsen van een bijpassend afdekblad.

VT wonen baden badmeubel

De keuze voor onderkast bepaalt een groot gedeelte van de uitstraling van het wastafelmeubel. De vtwonen baden collectie biedt je de keuze uit een afgesloten wasmeubel uit de serie Cube of een open model uit de serie Frame. Deze laatste serie is gemaakt van zwart metaal en heeft een typische, industriële uitstraling die zorgt voor een ruimtelijk effect. Deze modellen doen het goed in een minimalistische, moderne badkamer. Wil je liever wat meer bergruimte? Dan valt de keuze natuurlijk al snel op de gesloten kast uit de serie Cube. Zeker niet minder mooi en even goed te combineren met de rest van de meubels. De Cube is verkrijgbaar in de kleuren Oak (blank hout) en Black oak (zwart hout) en is voorzien van een mooie houtstructuur.

De aankleding van je ruimte

Om je badkamer helemaal VT Wonen-proof te maken heeft deze unieke collectie matching accessoires in het assortiment. Met de juiste spiegel, spiegelkast of badkamerlamp zorg je voor een bijpassende finishing touche van de ruimte.

                      VT wonen baden badmeubel

We hopen dat we je een goed beeld hebben kunnen schetsen. Wij zijn in ieder geval fan van de vtwonen baden collectie! Heb je nog specifieke vragen over de producten of mogelijkheden dan staan onze adviseurs voor je klaar. Anders wensen we je veel plezier met het samenstellen en zoeken van de juist match voor jou!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!