Menu
EUR
Trendy kranen van Hotbath

Trendy kranen van Hotbath

Door: Karin Reacties: 0

Het zijn misschien niet de eerste producten die je uitzoekt bij het samenstellen van je badkamer, maar kranen zijn zeker eyecatchers in de ruimte. Het is daarom belangrijk dat de look en feel van je kranen naadloos aansluiten bij de rest van de ruimte. Vandaag gaan we je bijpraten over het mooie merk Hotbath en de laatst trends op gebied van badkamerkranen.

Over Hotbath

Hotbath is een Nederlandse onderneming die zich heeft gespecialiseerd op gebied van kranen. Met een internationaal team van specialisten ontwikkelen zij een hoogwaardig assortiment badkamer- en keukenkranen. De kranen worden geproduceerd in Italië omdat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. Wij kunnen dus niet alleen profiteren van design maar ook van uitstekende kwaliteit.

Moderne kranen Hotbath

Technologieën

De kranen van Hotbath zijn niet alleen een lust voor het oog. Er wordt ook gedacht aan het milieu. Duurzaamheid speelt een grote rol. Zo zijn de kranen voorzien van unieke systemen zoals het Shower Power Systeem of het EcoAir systeem dat ervoor zorgt dat je met een minimaal waterverbruik toch een maximaal resultaat behaald. Of het Flower Power System die ervoor zorgt dat je kraan niet alleen stijlvol is maar ook kosten bespaart. De kraan geeft hierbij pas warm water wanneer de hendel verdraaid wordt en dus niet vanuit de ‘neutrale’ positie. Misschien voor jou niet het eerste waar je aan denkt bij de keuze voor een kraan. Daarom is het fijn dat Hotbath dat al voor je heeft gedaan.

Met een Hotbath kraan haal je ook kwaliteit in huis. De unieke, gepatenteerde binnenwerken van Hotbath kranen bestaan namelijk uit een volledig messing cartridge met keramische schijven. Dit zorgt voor een optimale kwaliteit en bedieningsgemak! Wat ook handig is om te weten is dat de 3 + 3 inbouwsystemen van Hotbath het mogelijk maken om je kraan op drie manieren te monteren: de bediening links, rechts of boven. Je ziet dat je niet alleen enthousiast over het design kan worden maar ook over de technologie!


Flower Power Systeem Hotbath                                3 + 3 systeem Hotbath                           Eco Air Syteem Hotbath

Voor welke kranen kun je bij Hotbath terecht?

Dit mooie merk heeft zich volledig gericht op de kranenmarkt vandaar dat je terecht kunt voor alle soorten en maten. Voor ons zijn de badkranen, douchekranen, douchesets en wastafelkranen natuurlijk het meest interessant. En reken maar dat ze die hebben! Wat een geweldig assortiment met niet alleen de laatste trends maar ook echte klassiekers. Alle series zijn perfect op elkaar afgestemd zodat er altijd eenheid en rust in je badkamer ontstaat. We gaan je hieronder even enthousiast maken!

Cobber

De Cobber serie is de meest kleurrijke serie uit het assortiment. Innovatie en kleur komen samen wat het gelijktijdig één van de populairste kranenseries van Hotbath maakt. De Cobber kranen zijn in maar liefst vijftien kleuren te bestellen, waaronder de populaire zwarte kraan en mat witte kraan. We zullen zie hier niet alle kleuren voor je opsommen. Dat moet je gewoon beleven. Daarnaast zijn alle Cobber varianten voorzien van het Flower Power System en eenvoudig te plaatsen door het 3+3 systeem.

Cobber kraan Hotbath kopen  

Cobber X

Een kraan met een eigen karakter… dat is de Cobber X zeker. Een opvallend stoere verschijning in iedere badkamer. Je kunt kiezen uit de kleuren: chroom, geborsteld nikkel, mat zwart en geborsteld messing. Of je nu kiest voor tijdloos of trendy met deze kraan haal je altijd een pracht product je badkamer in. Door het mooie minimalistische design is dit een eyecatcher zonder te schreeuwen om aandacht. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige vrijstaande wastafelmengkraan. Hoe stoer is dat?

Cobber x Hotbath kraan

Cobber @work

Industrieel op zijn best! Met de stoere Cobber @work serie speelt Hotbath slim in op de industriële trend die momenteel erg hot is in de sanitair wereld. Eigenlijk sluit de hele Cober serie mooi aan bij de industriële, moderne trend, maar de Cobber @work zorgt door de toevoeging van een tandwiel als handvat voor een extra robuuste uitstraling. De serie is verkrijgbaar in net als de Cobber X verkrijgbaar in de finishes chroom, geborsteld nikkel, mat zwart en geborsteld messing. Zeker een uniek product.

Cobber @work kraan Hotbath

Archie

Deze serie is uitgevoerd in hoogwaardig RVS en heeft een stijlvolle vormgeving. Een aanwinst voor de badkamer! Dit Italiaans vakmanschap is uitgevoerd met het Flower Power System waardoor je geen warm water hoeft te verspillen. Goed voor het milieu en voor je portemonnee. De Archie serie is verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Wat denk je van een badmengkraan met vloermontage of een watervalkraan in je badkamer? Maar dat is natuurlijk niet alles. De hele serie is perfect op elkaar afgestemd zodat je een stijlvolle, luxe en tijdloze sfeer creëert.

Archie Hotbath badkamerkraan

Buddy

Als je het hebt over een tijdloze vormgeving dan mag de Buddy niet op het lijstje ontbreken. Deze serie bestaat uit diverse uitvoeringen in de kleuren chroom en geborsteld nikkel. Dankzij het 3+3 systeem kan deze kraan op verschillende manieren eenvoudig gemonteerd worden. Een kind doet de was! Door de materiaalkeuze en het ontwerp haal je met deze serie een stoere, robuuste look je badkamer in. Net als de meeste kranen van Hotbath past deze serie perfect in een moderne, industriële badkamer.

Buddy badkraan Hotbath

Dude

Dude is de serie waarmee het allemaal mee begon. Deze serie fonteinkranen bewijst dat Hotbath weet wat design is. Als het je lukt om een kraan te ontwerpen die na zoveel jaar nog steeds up-to-date is dan mag je jezelf met recht een specialist noemen. Uiteraard past deze kraan in je badkamer maar is ook een lust voor het oog in de toiletruimte. De serie biedt een ruimte keuze in modellen en afwerkingen. Keuze genoeg dus!

Dude wastafelkraan Hotbath

Laddy

Door zijn clean en verfijnd ontwerp is Laddy een goede keuze als je wilt gaan voor een slanke kraan. Net als de meeste kranen van Hotbath heeft ook deze serie het Flower Power System. Dit maakt deze serie niet alleen een mooie keuze maar ook een duurzame. Het minimalistisch design en de slanke vormgeving zorgen voor een subtiele toevoeging in de badkamer waardoor deze kraan ook prima geschikt is voor een wat kleinere ruimte. Daar komt nog bij dat door het 3+3 systeem de montage zo gepiept is.

Laddy badkraan Hotbath

We hopen dat je niet zo enthousiast over dit trendy badkamerkranen merk bent geworden als wij. Mocht je nog twijfelen dan trekt de 10 jaar garantie op het binnenwerk je misschien wel over de streep!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!