Menu
EUR
Black Friday mania!

Black Friday mania!

Door: Karin Reacties: 0

Ook wij in Nederland hebben ons aangesloten bij de koopjesjacht die uit Amerika is overkomen waaien. Al moeten we zeggen dat het hier al lang niet meer beperkt is tot de vrijdag alleen. Ook wij vieren gretig mee! Je kunt bij ons dan ook het hele weekend profiteren van een korting van 15% op het hele assortiment. Daarnaast pikken we Cyber Monday ook nog mee zodat je t/m 29 november kunt profiteren van onze scherpe aanbiedingen!

Solid surface vrijstaand bad Alberi

Een greep uit onze Black Friday Deals

Je kunt dit weekend de mooiste sanitairmerken tegen bodemprijzen shoppen. Of je nou op zoek bent naar badmeubelen, toiletten, badkamerkranen of een nieuwe douche of bad. Op Black Friday wordt je blij van de prijzen. Denk ook eens aan een mooi badkameraccessoire voor onder de kerstboom! Bekijk hier ons hele assortiment online en laat je inspireren door het mooie design van onze producten!

Losse opzetwastafel Alberi   

Ovale opzetwastafel

Douchewand zonder frame       

Douchewand met zwart stalen frame

Hoge korting op Black Friday

Black Friday is tegenwoordig zo’n hype geworden dat de vervoersbedrijven de grote drukte van online shoppen maar met moeite kunnen verwerken. Hou er daarom met dit soort dagen rekening mee dat de levertijden soms wat uit kunnen lopen. Daar staat natuurlijk tegenover dat je verzekerd bent van de mooiste deals!!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!